EN RO

Confidentiality

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOFTVENTURE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe keyvision.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea contului, evaluarea serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra, refuzul furnizarii acestor date rezultand in imposibilitatea crearii contului.

Astfel, SOFTVENTURE SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SOFTVENTURE SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul keyvision.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, SOFTVENTURE SRL va putea furniza o parte din datele dumneavoastra de contact altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii IT sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Bucuresti, Sector 1, Str. Dr. Felix Iacob, nr. 61, Bl. B1, Sc. A, Ap. 12, Et. 2.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin intermediul site-ului keyvision.ro utilizatorii pot furniza SOFTVENTURE S.R.L. informatii referitoare la date personale (precum nume, adresa, e-mail, numere de telefon, pozitie), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile publicate pe site, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Orice persoana care acceseaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda de pe acest site, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe site, precum si a serviciilor SOFTVENTURE S.R.L. , prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;
  • in scopul furnizarii serviciilor prezentate pe site, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
  • stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SOFTVENTURE S.R.L. sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;
  • alte activitati intreprinse de SOFTVENTURE S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

SOFTVENTURE S.R.L. are dreptul de a dezvalui informatia unor terte persoane, in conditiile legii.

Accesarea site-ului in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate.